Business Days 2012 reuneste antreprenori si experti in antreprenoriat, printre care si Robert D. Hisrich, unul dintre cei mai renumiti profesori si experti in vanzari din lume. Vezi mai jos 10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi evenimentul.
1. Ai posibilitatea sa afli punctul de vedere al 22 de antreprenori si investitori de succes din Romania legat de principalele provocari ale unor etape importante in ciclul de viata ale unei afaceri: startul, dezvoltarea, finantarea cresterii, extinderea si vanzarea sau exit-ul.

2. Ai posibilitatea sa interactionezi si sa pui intrebari invitatilor pe parcursul fiecarei sesiuni si sa primesti raspunsuri concrete, idei, sugestii si solutii la propriile tale preocupari, probleme sau nevoi.

3. Ai posibilitatea sa inveti din experienta altor antreprenori si sa eviti anumite greseli facute pe parcursul lor spre succes.

4. Poti face o comparatie intre viziunea romaneasca asupra antreprenoriatului si viziunea globala din perspectiva celui mai renumit profesor de antreprenoriat din luma: Robert D. Hisrich

5. Vei primi sfaturi si sugestii, pornind din experienta vasta globala, la provocarile antreprenorilor din Romania, din partea lui Robert D. Hisrich, el insusi antreprenor si investitor de succes in multe afaceri din mai multe tari, find in acelasi timp antrenorul unora dintre cei mai renumiti antreprenori la nivel mondial.

6. Poti afla mai multe despre perspectiva macro-economica, sociala si politica si mai ales unde se situeaza antreprenorii din Romania comparativ cu alte tari in baza unor studii efectuate de partenerul principal al acestui eveniment Ernst&Young, care sunt plusurile si minusurile si mai ales cum se pot diferentia antreprenorii Romani in aceasta competitie din ce in ce mai globala.

7. Ai posibilitatea sa intelegi asemanarile si diferentele in modul de a privi o afacere de catre antreprenori si investitori. Poti invata cum poti atrage un investitor in afacerea ta, ce ii motiveaza, ce beneficii suplimentare aduc, pe langa bani, cum evalueaza succesul unei afaceri. Poti de asemenea sa intelegi ce inseamna un exit de succes.

8. Poti afla ce inseamna sa devii un investitor sau business angel. Ce ii caracterizeaza? Ce ii motiveaza sa investeasca? In ce investesc? De ce o fac? Cum isi gestioneaza riscurile? La ce return of investment se asteapta? Cum isi fac planul de exit? Cum isi gasesc proiecte pentru finantare?

9. Faci networking de calitate cu alti antreprenori din sala, cu cei 22 de antreprenori si investitori de succes din Romania si cu cel mai renumit "guru" in antreprenoriat din lume: Robert D. Hisrich

10. Dupa cele doua evenimente vei primi din partea organizatorilor un document pdf care va contine sinteza principalelor idei si concluzii vehiculate pe durata celor doua evenimente. Documentul va fi realizat de catre Ernst&Young Romania si va contine si o serie de statistici si informatii utile antreprenorilor din Romania. Documentul va fi disponibil in maxim 30 de zile de la eveniment. Cei care participa la eveniment vor avea posibilitatea sa aiba acces gratuit si la colectia de inregistrari video ale evenimentelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri