A activat cateva luni la o firma in Statele Unite ale Americii, unde avea un program de lucru 14 ore, iar apoi a deschis la Cluj propria companie de outsourcing si software, Arobs Transilvania Software. Este vorba despre antreprenorul Voicu Oprean. Povestea lui, in emisiunea Start-Up Wall-Street.
Arobs Transilvania Software, cu sediul central in Cluj-Napoca, este una dintre cele mai importante companii din afara Bucurestiului si unul dintre principalii dezvoltatori de software pentru aplicatii mobile si distribuitori de echipamente GPS. Arobs a lansat TraficOK, primul sistem privat care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national.

Pasiunea pentru tehnologie si potentialul acestui domeniu l-au facut pe Voicu Oprean sa isi deschida in 1998 propriul business, dupa ce lucrase ca programator in Statele Unite.
Definitia antreprenorului pentru Voicu Oprean: “Antreprenorul este cel care se reinventeaza continuu si care creeaza noi piete. El trebuie sa aiba grija sa duca mai departe propriile businessurile si sa nu le ingroape. Avem multe modele de intreprinzatori in Romania: de la Radu Georgescu, la Florentin Banu”.

Primul act antreprenorial: “Primul antreprenor pe care l-am vazut a fost colegul meu de camera care a pornit cu ideea sa vanda bere in camin. Practic, luam bere de la Fabrica Timisoreana si o comercializam mai departe in camin. Am fost parteneri.”

Urmareste emisiunea integral: vei gasi sfaturi si recomandari pentru antreprenori, strategii de business, lectii invatate de Voicu Oprean de-a lungul timpului, detalii despre strategia Arobs si experienta sa in Statele Unite ale Americii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri