Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti mediatori din Romania.
Start-Up Wall-Street, o emisiune despre antreprenoriat pe care o puteti urmari astazi, la ora 12:00. Emisiunea este moderata si prezentata de Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al publicatiei wall-street.ro.

In varsta de 34 de ani, Doru Toma s-a nascut in Bucuresti si a absolvit cursurile Facultatii de Drept in anul 2000. Ulterior a absolvit cursuri postuniversitare in domeniul Dreptului Comunitar si un Master in Drept International si Legislatie Europeana.

In anul 2010 a absolvit cursurile de formare mediatori si a devenit mediator. Cu o experienta juridica practica de peste 12 ani, Doru Toma a consiliat atat companii romanesti, de stat si private, cat si companii straine in derularea afacerilor in Romania. In 2012 si-a deschis propriul birou de mediere. Din 2010 este Presedintele Asociatiei Romane pentru Mediere, organizatie care isi propune sa promoveze profesia de mediator in Romania precum si avantajele pe care utilizarea medierii le poate aduce persoanelor fizice si juridice si sistemului judiciar romanesc

La ce se asteapta Doru Toma, mediatorul, cand vine vorba despre domeniul medierii? 2013 trebuie sa fie anul in care medierea iese din faza de "teste" si intra in faza de "productie de serie". Posibila intrare in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila va obliga si piata mediatorilor sa intre in activitate. Va fi anul in care persoanele fizice si juridice vor fi obligate ca la inceperea unui litigiu sa participe "macar" la o sedinta de informare la un mediator autorizat. Totodata, anul 2013 va fi si anul in care vom vedea daca mediatorii autorizati sunt pregatiti sa faca fata unor solicitari in crestere si mai ales unei increderi imense care li se acorda din partea societatii romanesti pentru a incerca o reducere a presiunii numarului de litigii asupra sistemului judiciar traditional.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri