Noroc, perseverenta, succes. Acestea sunt cateva dintre subiectele atinse de miliardarul Richard Branson intr-un interviu recent pentru executivul LinkedIn Daniel Roth. Branson a fost printre primii inscrisi pe reteaua de socializare care a atins peste un milion de oameni care il urmaresc.

LinkedIn a lansat Influencer network in octombrie, permitand unui numar select de lideri in business sa scrie posturi iar membri LinkedIn, cu care nu sunt conectati, sa ii poata urmari. Alti influenceri LinkedIn sunt Barack Obama, Deepak Chopra, Ariana Huffington si Guy Kawasaki.

In interviu, Branson a raspuns mai multor intrebari trimise de catre membri LinkedIn. Iata cateva dintre cele mai interesante, jos putand urmari, video, intreg interviul.

Despre noroc in business: “Ai nevoie si de niste noroc pentru a avea succes. Initial, pentru a crea un business, trebuie sa muncesti zi si noapte, in weekend-uri. Este munca grea. Dar multi oameni fac acest lucru si totusi nu reusesc. Asa ca cei care razbat trebuie sa multumeasca si stelelor lor norocoase”.

Despre femeile lider: “Incurajez companiile sa angajeze in mod egal femei si barbati in firme. In tari unde acest lucru se realizeaza cel mai mult, precum Norvegia si Suedia, in general tarile scandinave, companiile par sa aiba de castigat din acest lucru”.

Definitia succesului: “Am petrecut o viata intreaga creand lucruri ce sper ca sunt de folos si fac diferenta (si) in vietile altor oameni”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri