Antreprenorii sociali se pot intalni cu potentiali investitori la centrul The Hub Bucuresti pe 29 Ianuarie, intre orele 9.00 si 20.00.
Antreprenoriatul social consta in fondarea unei companii care este condusa precum un business obisnuit, dar al carei obiectiv nu este obtinerea unui profit cat mai mare pentru actionar, ci rezolvarea unei probleme sociale.

Agenda evenimentului Investment Ready Warm-Up va contine workshop-uri si studii de caz pornind de la adaptarea unui model de afacere cu impact social astfel incat aceasta sa devina atractiva din perspectiva unui investitor si pana la metode de evaluare a impactului social. Tot in cadrul evenimentului participantii vor pregati ale propriilor planuri de dezvoltare antreprenoriala.

Acest workshop face parte dintr-o serie ce mai contine evenimente similare in Viena, Zurich, Istanbul, Zagreb si Budapesta iar cele mai bune idei din cele 6 orase vor putea participa la Investment Ready Academy ce va avea loc la Viena in perioada martie-iunie 2013. Investment Ready Program este organizat de Social Impact International in parteneriat cu The Hub Viena si gazduit in Romania de The Hub Bucuresti.

Detalii si inregistrari sunt disponibile pe pagina evenimentului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri