Construim BIBLIOTECA ANTREPRENORULUI ROMAN: in fiecare miercuri, de la ora 12, invitatii emisiunii Start-up Wall-Street, transmisa in direct pe wall-street.ro, propun cate o carte pe care orice antreprenor trebuie sa o citeasca.
Dan Vidrascu, director general al editurii Litera si fondator al Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a propus doua titluri utile oricarui om de business.

"Urmatorii 100 de ani", de George Friedman, carte care ne permite sa aruncam o privire spre viitor, oferindu-ne o serie de previziuni uimitoare despre schimbarile majore pe care le va aduce cu sine secolul XXI, la nivel mondial. Aflam motivele care stau la baza declansarii viitoarelor conflicte, care natiuni vor pierde puterea economica si care o vor castiga si cum ne vor afecta direct noile orientari tehnologice si culturale.

“Memoria inteligenta”
.
Cartea de fata este povestea transformarii sale dintr-o persoana obisnuita, care uita unde a pus cheile de la masina (sau chiar masina), intr-un as al memorarii, capabil sa retina ordinea cartilor dintr-un pachet de joc in cinci minute si sa spuna pe de rost sute de zecimale ale numarului pi. Antrenarea memoriei poate parea inutila in aceasta epoca a memoriilor externalizate, in care avem hartie, computere, telefoane mobile. In mod paradoxal, acum mai mult ca niciodata, cand rolul memoriei se erodeaza rapid, avem nevoie sa ne cultivam amintirile, depozitarele valorilor noastre si sursa caracterului nostru. Scrisa cu mult umor si cu inteligenta, cartea este o pledoarie pentru redescoperirea lumii in care traim si pentru auttodepasire.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street:
Dan Vidrascu, cofondator si director general al Editurii Litera International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de carte.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor-sef wall-street.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri