“Apuca-te mai intai de treaba si abia apoi creeaza-ti un plan de afaceri”, acesta a fost una dintre recomandarile lui Dan Cirstea, managing partner al United, agentie de marketing specializata pe centre comerciale.
Invitatul emisiunii a povestit detaliile primilor pasi in antreprenoriat, cand a fondat compania United in anul 2000. Atunci avea un singur PC si o imprimanta, a inceput afacerea cu resurse limitate, iar pentru anul acesta si-a bugetat venituri care vor depasi in premiera pragul de un milion de euro.

“Romania este plina de antreprenori de calitate. In opinia mea, antreprenoriatul inseamna disciplina. Poti sa ai spirit antreprenorial si daca lucrezi intr-o firma, dar ai multe initiative. Antreprenoriatul cere disciplina. Anumite lucruri le poti invata (marketing, finante, vanzari), altele nu. Cel mai important este sa aplici ceea ce inveti”, a spus Dan Cirstea.

Urmareste emisiunea Start-Up Wall-Street, eveniment de business in care invitatul a discutat, printre altele, despre oportunitatile de business in industria de comunicare, cultura esecului in afaceri, sfaturi pentru gestionarea fluxului de lichiditati si ce anume implica antreprenoriatul. Dialogul este si mai relevant datorita detaliilor relevante din culisele afacerii United, agentie care ofera servicii integrate de marketing.

Realizatorul si moderatorul emisiunii Start-Up Wall-Street este Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), redactor-sef wall-street.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri