O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, ora 12, in care invitata va fi Daniela Cretu, antreprenor, coach si managing partner in cadrul firmei de consultanta Opteam Associates.
Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Invitata emisiunii Start-Up Wall-Street:
Daniela Cretu (danielacretu.ro) este antreprenor, coach si Managing Partner in cadrul firmei de consultanta Opteam Associates.

Daniela Cretu si-a construit cariera activand in mai multe organizatii internationale - de la Trezoreria Statelor Unite si ABN AMRO la Raiffeisen Bank si Vienna Insurance Group. Dupa ce a activat cu succes in pozitii de top-management, avand un rol hotarator in evolutia si schimbarile aduse proiectelor pe care le-a condus direct, ea a inceput un nou capitol din activitatea sa profesionala, devenind partener fondator al programului John Maxwell Team. Acesta este un program de international de certificare pentru coaching-ul executiv, training si public speaking pe teme de leadership.

In prezent, Daniela Cretu prezideaza Comitetul de Mentoring al European Professional Women Network din cadrul filialei din Romania. Imbinand consultanta in business cu experienta practica.

Pe 20 martie, Daniela Cretu va participa la cea de-a treia intalnire Venture Mentoring din 2013: ”Project Management: drumul de la strategie la rezultate competitive".

Cariera Danielei incepe in domeniul aviatiei - printre prototipuri de elicoptere. A fost pasionata de acest domeniu indraznet, dar costisitor pentru o economie in tranzitie. Astfel, parasit aerodromul si s-a indreptat, nu fara dificultati, spre un alt domeniu.

A participat in cadrul programului MBA organizat in premiera in Romania cu sprijinul USAID si University of Washington (Asebuss). In 1994, in contextul efervescentei initiativelor de asistenta tehnica oferite de Statele Unite, ea a aplicat pentru pozitia de program assistant in cadrul unui program de asistenta a Trezoreriei Statelor Unite pentru Ministerul de Finante - pe tema prognozei si elaborarii bugetului de stat.

Daniela Cretu a participat in calitate de consultant la infiintarea pietei de capital Rasdaq in perioada 1995-1997. Ulterior, a lucrat in cadrul ABN Amro. In timpul celor 5 ani petrecuti in mediu olandez, ea a fost Equity Manager (ABN Amro Securities), Relationship Manager (ABN Amro Bank) si Director (ABN Amro Asset Management).

In perioada 2002-2007 a "pastorit" portofoliul de proiecte al bancii Bancpost intr-o etapa de investitii considerabile in dezvoltarea si diversificarea tuturor liniilor de business ale bancii. Bancpost i-a oferit sansa de a isi extinde aria de impact prin pozitia de Director Change Management. Prin pozitia de membru in toate consiliile de supraveghere ale companiilor de asigurari detinute de Vienna Insurance Group, Daniela Cretu a intrat in zona de coordonare si influentare non-executive a deciziilor si planurilor strategice ale echipelor de top management, o experienta deosebita ghidata de alte reguli.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri