Fundatia Romanian Business Leaders (RBL) a lansat „Vreau sa fiu antreprenor”, un program prin care organizatia vrea sa stimuleze spiritul antreprenorial in randul tinerilor, liceenii din clasele a X-a si a XI-a avand astfel posibiltatea sa se intalneasca cu intreprinzatori romani.

Programul se va desfasura pe o perioada de 12 luni si se adreseaza elevilor de clasa a X-a si a XI-a.

Prima sesiune a programului a avut loc in aceasta saptamana la Brasov si va continua la Iasi pe 18 aprilie, Targu Mures pe 25 aprilie, Cluj-Napoca pe 16 mai, la Timisoara pe 30 mai si in toamna acestui an la Braila, Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti si Sibiu.

Prin acest proiect liceenii de clasa a X-a si a XI-a vor intra in contact cu antreprenori cunoscuti la nivel national si cu oameni de succes din comunitatile locale de business. Tinerii care doresc sa participe la program se inscriu online, accesand formularul de inregistrare sau pagina de Facebook.

„Prin programul «Vreau sa fiu antreprenor» dorim sa incurajam tinerii sa-si asume viitorul. Sfatul meu pentru liceeni este ca dupa ce isi aleg drumul si-si stabilesc obiectivele, sa munceasca pentru indeplinirea lor. Nu exista rezultate sustenabile valabile pe termen lung fara munca asidua”, spune Dragos Anastasiu (foto), presedintele grupului Eurolines si liderul proiectului.

Participantii la program vor primi cartea "Ghidul Practic pentru Antreprenori", scrisa de o echipa care a inclus opt antreprenori si sefi de companii din Romania, in cadrul unui alt proiect Romanian Business Leaders, dedicat promovarii culturii antreprenoriale. De asemenea, prin tragere la sorti, liceeni vor castiga la finalul evenimentului produse tehnologice care sa-i ajute in procesul de invatare.

Fundatia Romanian Business Leaders este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011, care numara peste 200 de antreprenori si sefi de companii din Romania. Fundatia isi doreste sa contribuie la imbunatatirea politicilor publice prin transfer de know how din mediul privat spre sectorul public.

Organizatia este condusa de un consiliu director din care fac parte Ioana Filipescu (managing director al Raiffeisen Investment Romania), Anca Harasim (director executiv al Camerei de Comert Americane in Romania), Mihaela Perianu (antreprenor, CEO al AIMS Human Capital Bucuresti si Dale Carnegie Training), Andreea Rosca (Managing Partner Excel Communications, fost jurnalist, consultant in comunicare), Brindusa Fidanza (director asociat pentru Initiative legate de Mediu la World Economic Forum), Sorin Axinte (senior partner la GLUE Bucuresti, strategie de marketing si de brand), Lucian Butnaru(antreprenor, CEO ZebraPay, fost CEO al TechTeam), Catalin Dima (antreprenor, director general Dima si Asociatii, fost director de Corporate Affairs al RomTelecom), Dragos Dinu (fost CEO al ADPharma), Andi Dumitrescu (director general GfK Romania), Mihai Marcu (antreprenor, presedinte MedLife), Felix Patrascanu (antreprenor, fondator FAN Courier) si Dragos Rosca (CEO Gemisa Investments).

Sursa foto: https://www.facebook.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri