Fundatia Post-Privatizare a lansat Antreprenor 2.0, un proiect prin care cauta 24 de afaceri pe care sa le finanteze cu 300.000 de lei (12.500 de lei pentru fiecare startup).

Pasi catre finantare:

1. Antreprenorii trebuie sa-si inscrie ideea de afacere sau afacerea recent pornita in formularul de aplicare si sa participe la una dintre cele 8 conferinte regionale organizate in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Ploiesti si Constanta.

2. La finalul conferintei un juriu format din antreprenori va alege in baza formularului de inscriere 50 de idei care vor trece in urmatoarea etapa a proiectului - sesiunile de workshop-uri.

3. La terminarea workshop-urilor, 20 de participanti cu cele mai bune idei vor trece in urmatoarea faza - sesiunea de mentorat one-to-one, unde timp de 3 saptamani, alaturi de consultantii din program, vor fi ajutati sa-si demareze afacerile si sa isi construiasca o strategie de dezvoltare.

4. Dupa analiza, 3 afaceri vor fi alese sa primeasca sprijin financiar. Scenariul este acelasi pentru toate cele opt orase, astfel ca, la final, 24 de startup-uri vor primi premii in valoare totala de 300.000 de lei.

Dupa selectarea celor 24 de startup-uri castigatoare, programul se va incheia cu o conferinta finala la Bucuresti, unde cei 24 de reprezentanti isi vor prezenta afacerile in fata unor antreprenori de succes si angel investors, vor avea ocazia sa atraga si alte finantari, vor interactiona cu colaboratori si vor intalni potentiali clienti.

De asemenea, participantii la program vor avea la dispozitie serviciile unei platforme online de e-learning unde vor beneficia de sesiuni de training filmate, prezentari si unde isi vor putea uploada planurile de afacere pentru a primi feedback.

Urmatoarele conferinte regionale
au loc la Iasi (9 aprilie), Timisoara (24 aprilie), Brasov (14 mai), Craiova (21 mai), Ploiesti (11 iunie) si Constanta (21 iunie).

„Antreprenor 2.0” (ID 49068) este un proiect cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in Oameni!, si implementat de Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu Impact Net Business SRL, Inovativ Consult SRL, Underclick.ro SRL. Proiectul este exclusiv pentru cetatenii romani de peste 18 ani. Nu pot participa cei care au facut parte din grupul tinta al altor proiecte implementate de Fundatia Post-Privatizare, adica, « Promovarea antreprenoriatului in domeniul industriilor creative », ID 61490 sau « Investitori in oameni – parteneriat transnational pentru cresterea interesului angajatorilor in dezvoltarea resurselor umane si pentru cresterea responsabilitatii sociale a intreprinderilor », ID 62471.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri