Catalin Ghigea, om de afaceri implicat intr-una dintre cele mai mari companii din domeniul restaurarilor de automobile clasice, Oldtimer Studio Restaurari, a lansat WWTV.ro, platforma online unde utilizatorii pot accesa continut de tip video-on-demand in deplina legalitate.
WWTV.ro este o afacere de familie, actionarul principal sperand sa atraga pana la finalul anului un numar de 10.000 de utilizatori, insumand laolalta peste 60.000 de vizualizari.

“Un mare atu este nivelul scazut al tarifelor pentru continutul VOD de interes oferit ( 1-1,5 euro/film sau 5 euro pe pachete de 4-6 filme), precum si lansarea in perioada urmatoare a 25 de posturi TV care vor putea fi accesate in mod gratuit de catre utilizatorii inregistrati”, spune Catalin Ghigea.

Platforma online WWTV.ro ofera spre vizionare, pentru inceput, un numar total de 59 de filme straine. Acestea pot fi vizionate aproape instantaneu. Vizionarea unui film pe WWTV.ro va fi disponibila sub o calitate DVD la 1 Mbit/sec, in viitor urmand sa fie redate calitati diferite, adaptabile in functie de viteza conexiunii.

Tarifele filmelor se incadreaza intre 1 si 1.5 euro, iar plata se face online, cu cardul.

WWTV.ro propune o serie de 8 pachete promotionale de genuri diferite, fiecare fiind alcatuit din 4-5 filme: WWTV April PACK, WWTV Comedy, WWTV Family PACK, WWTV Filme Europene, WWTV Filme Premiate, WWTV Kids, WWTV Twilight. Costul unei vizionari a unui pachet porneste de la suma de 4 euro, cel mai scump pachet din portofoliu fiind, in momentul de fata, taxat cu 5.50 euro.

pentru rularea filmelor la calitate inalta, conexiunea la Internet trebuie sa aiba o viteza minima de 2Mb/s. Device-urile pe care pot fi vizionate filmele sunt PC si Mac, avand sisteme de operare Windows (XP, 7 sau mai nou) cu cea mai recenta versiune de Adobe Flash si Macintosh. In urmatoarele 2 luni, dezvoltatorii platformei WWTV.ro planuiesc sa lanseze aplicatii dedicate accesarii serviciului VOD pe dispozitive IoS si introducerea a 25 de posturi TV live, de stiri si divertisment. Posturile TV vor putea fi vizionate in mod gratuit.

Principalii concurenti ai WWTV.ro sunt DolceTV.ro si Muvix.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri