Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Radu Tanase, unul dintre fondatorii Calif, un restaurant de tip kebab boutique cu specific oriental. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Mihaela Mocanu, avocat al Tuca Zbarcea & Asociatii, care a lansat recent cartea "Franciza, francizarea".

Ce vrei sa afli daca iti deschizi o franciza. Intreaba aici

Ce vrei sa afli daca iti deschizi o franciza. Intreaba aici

Radu Tanase a investit alaturi de partenerii sai in afacerea Calif peste 300.000 de euro intr-o noua locatie situata in zona Piata Iancului din Bucuresti, a doua dupa cea din Centrul Vechi. “In Romania se mananca la ora actuala aproximativ 100.000 de shaorme pe zi, ceea ce inseamna un consum anual in valoare de 115 milioane de euro. Cu toate acestea, ne-am dat seama ca shaorma si kebab-ul pe care le gaseam in fast-food-urile din Bucuresti erau complet diferite fata de cele pe care le savurasem noi in Turcia. Modelul nostru de business isi propune sa se indeparteze de expresia «cu de toate», pe care o cunoastem cu totii si la care speram ca oamenii sa renunte pe parcurs”, spune Radu Tanase, director general Calif.

Ne propunem sa avem o discutie interactiva, asa ca scrieti intrebarile voastre aici!

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.