11:30 - 12:15: O discutie interactiva cu Radu Tanase, unul dintre fondatorii Calif, un restaurant de tip kebab boutique cu specific oriental.

Radu Tanase a investit alaturi de partenerii sai in afacerea Calif, peste 300.000 de euro intr-o noua locatie situata in zona Piata Iancului din Bucuresti. Aceasta este a doua locatie dupa cea din Centrul Vechi. “In Romania se mananca la ora actuala aproximativ 100.000 de shaorme pe zi, ceea ce inseamna un consum anual in valoare de 115 milioane de euro. Cu toate acestea, ne-am dat seama ca shaorma si kebab-ul pe care le gaseam in fast-food-urile din Bucuresti erau complet diferite fata de cele pe care le savurasem noi in Turcia. Modelul nostru de business isi propune sa se indeparteze de expresia «cu de toate», pe care o cunoastem cu totii si la care speram ca oamenii sa renunte pe parcurs”, spune Radu Tanase, director general Calif.



12:15 - 12:50:
Un dialog cu Mihaela Mocanu, avocat al Tuca Zbarcea & Asociatii, care a lansat recent cartea "Franciza, francizarea".

Tot mai multi antreprenori cu experienta sau la inceput de drum au ales ca in perioada crizei sa "aduca" o franciza din afara tarii, cu gandul ca riscurile sunt mai mici decat in cazul unui start-up clasic. Afla in emisiunea Start-Up Wall-Street tot ce trebuie sa stii pentru o afacere in franciza, ce greseli trebuie sa eviti si ce aspecte importante trebuie sa ai in minte.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual
Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.