Fondatorii de businessuri creative isi mai pot inscrie firmele pana maine la Creative Business Cup Romania, o competitie deschisa companiilor din industrii creative care propun planuri de afaceri care necesita un capital de pornire de maxim 500.000 de dolari.

Industriile creative sunt definite in cadrul competitiei astfel: design, arhitectura, productia de continut software, publicitate, edituri si presa, muzica, film si video, arte vizuale si artele spectacolului, mestesuguri, radio si TV, gastronomie, activitati de recreere.

Planurile se pot trimite pe adresa creativebusinesscupro@gmail.com iar modelul de urmat este http://creativebusinesscup.ro/plan-de-afaceri/.

“Cautam idei de afaceri noi si revolutionare venind din industrii creative. Ideea de afaceri trebuie sa aiba un puternic potential de piata si cel putin una din persoanele din echipa trebuie sa aiba educatie sau background din industrii creative”, a afirmat directorul CKO, organizator al competitiei, Rasmus Wiinstedt Tscherning.

Selectia castigatorului din Romania este facuta de GEA Strategy & Consulting, reprezentant pentru Creative Business Cup si una din gazdele proiectului international Global Entrepreneurship Week (GEW) in Romania.

Creative Business Cup este compusa din competitii nationale si o finala internationala la Copenhaga, Danemarca, in timpul Global Entrepreneurship Week (GEW) 2012 – Saptamana Globala a Antreprenoriatului.

Castigatorii nationali concureaza cu castigatori din alte tari in finala internationala din 12-14 noiembrie 2013.

Sursa foto: www.facebook.com/pages/Creative-Business-Cup-Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri