Evolutia rapida a tehnologiei ne-a schimbat radical modul in care cautam si gasim astazi informatia de care avem nevoie.

In secolul informatiei, timpul pare sa fie una din cele mai arzatoare probleme. Timpul petrecut la serviciu, cu familia sau in concediu. Timpul dedicat shopping-ului.

Cand ne gandim la cumparaturi ne gandim la timpul si banii care nu se mai intorc. Alternativa vine de la magazinele online, o metoda utila si practica pentru a identifica cele mai bune preturi de pe piata.

Pocket Friend sau, in traducere libera, prietenul buzunarului tau, este noua platforma web care vine in sprijinul utilizatorilor sai cu o solutie viabila si rapida pentru a le salva bugetul si timpul. Este un proiect diferit in Romania si se deosebeste de celelalte site-uri de reduceri care ofera vouchere sau cupoane pe o perioada limitata de timp.

Cu o interfata simpla si usor de folosit, aceasta centralizeaza o gama larga de reduceri, oferte promotionale sau discount-uri oferite de marile magazine atat din mediul online, cat si cel offline.

Desi site-ul www.pocketfriend.ro a fost lansat recent, la mijlocul lunii iunie, el dispune deja de o gama larga de produse la oferta. Intre cele peste 10.000 de articole se pot gasi de la ’’excentricele’’ motoare pentru barci, masini de cusut sau motofierastraie pana la imbracaminte, incaltaminte, accesorii, electrocasnice, carti, cosmetice si multe altele.

Una dintre facilitatile aduse de platforma este aceea ca utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa acceseze pagina online a fiecarui retailer in parte pentru a afla despre noi reduceri, deoarece cu Pocket Friend le pot gasi intr-un singur loc.
Platforma nu este doar un loc destinat vizitatorilor ci vine si in sprijinul magazinelor partenere care au posibilitatea de a-si afisa produsele in mod gratuit, fara perceperea niciunui comision.

Fondatorul platformei este Gabriel Negrean, un tanar antreprenor de 27 de ani, iar aceasta face parte din linia de business a companiei de dezvoltare software, Novidea Group, infiintata tot de antreprenor in urma cu doi ani.

Pocket Friend este prietenul de care ai nevoie atunci cand esti in cautarea celor mai bune produse si servicii la pret redus. In plus recompenseaza frecvent utilizatorii fideli si partenerii cu premii sau discount-uri. Pentru detalii privind concursurile aflate in desfasurare in acest moment va invitam sa vizitati pagina de Facebook a platformei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri