Laboratoarele gigantului Google par tot timpul interesate de a lansa pe piata produse si servicii care sa ajute sa rezolve anumite probleme ale omenirii – si, in acelasi timp, sa rotunjeasca veniturile companiei. Recent, Google a lansat o facilitate care conecteaza pacientii cu un doctor virtual.

Compania americana va oferi optiunea de a “vorbi cu un doctor” oricand o persoana scrie un simptom pe Google Search. In prezent, aceasta facilitate este in varianta beta si deci compania nu taxeaza utilizatorii. Multi dintre cei ce folosesc motorul de cautare cauta simptome si solutii pentru problemele lor medicale si Google considera ca aceasta facilitate ar urma sa ajute multi oameni.

In mod evident, aceasta facilitate video nu va inlocui vizita la un medic specialist, dar, chiar si asa, ar putea ajuta oamenii sa economiseasca timp si sa se simta mai bine. In prezent, facilitatea se bazeaza pe telemedicina, precum Teladoc si Doctor on Demand. Aplicatia nu pare sa functioneze, in prezent, in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri