Cosmin Vladimirescu, general managerul pentru Romania al MasterCard, va participa la Banking 2.0, a treia editie a conferintei dedicate inovatiei in banking, organizata de wall-street.ro in 28 octombrie. Managerul MasterCard va sustine o prezentare in primul panel dedicat platilor contactless.

In 28 octombrie, vom dezbate impreuna cu Dragos Chivu (director general Printec Group Romania) Cosmin Vladimirescu (general manager MasterCard), Cristian Lia (manager cards administration) si Orlando Docan (Finance Business Development Manager Oberthur Technologies) viitorul platilor contactless in Europa si in Romania.

Esti interesat de tehnologia contactless si de ultimele inovatii in banking? Te poti inscrie la a treia editie a conferintei Banking 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro in 28 octombrie. Inscrierile au inceput deja. Participarea este GRATUITA.

Conform ultimelor statistici din Europa, punctul critic a fost atins in mai multe tari, printre care Marea Britanie, unde utilizarea cardurilor contactless in reteaua de transport public a explodat, si Spania, unde o banca a trecut chiar la urmatorul nivel, introducand bratari contactless pentru a face mai atractiva tehnologia pentru tineri.

Cei 4 specialisti de la Banking 2.0 vor incerca sa rapunda la o intrebare cheie in ceea ce priveste evolutia platilor contactless: Cat mai avem pana la “tipping point” in Romania? In plus, vom explica cat de sigure sunt platile contactless si ce trebuie sa stie utilizatorii de carduri si telefoane cu NFC?

Cosmin Vladimirescu are o experienta de peste 14 ani in domeniul cardurilor. El a ajuns la MasterCard in aprilie 2007, cand, dupa 7 ani petrecuti in industria bancara, a fost numit Account Manager pentru Romania. Anterior, intre 2005 si 2007, Vladimirescu a condus primul departament de frauda si refuzuri de plata la Bancpost, analizand situatiile de risc si gestionand solutiile de prevenire a fraudelor pe card.

Cariera sa in domeniul cardurilor a inceput insa in 2000, cand a ocupat functia de Ofiter de frauda carduri, tot in cadrul Bancpost. Timp de cinci ani, Cosmin Vladimirescu a monitorizat utilizarea frauduloasa a cardurilor si POS-urilor.

Cosmin Vladimirescu este absolvent al Facultatii de Management-Marketing, Universitatea Romano-Americana, promotia 1999.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri