Ambasada SUA va premia in fiecare luna a anului 2015 cate un antreprenor de exceptie. Scopul proiectului este promovarea antreprenorilor din toate sectoarele economiei romanesti, indiferent in ce localitate isi desfasoara activitatea. Castigatorii vor fi alesi de un juriu, vor primi diplome si vor participa la programe de mentorat.

Castigatorii vor fi alesi de un juriu format din Insarcinatul cu Afaceri Dean Thompson, Ministrul Delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, specialisti din Ambasada si antreprenori locali. Juriul va analiza impactul activitatii antreprenorului asupra comunitatii si contributia sa la imbunatatirea calitatii vietii romanilor.

In fiecare luna, cel mai apreciat antreprenor va primi o diploma si va fi popularizat. El va avea, de asemenea, oportunitatea sa participe la programe de mentorat si intalniri cu alti antreprenori.

“Ii aplaud pe toti antreprenorii care muncesc neobosit in Romania si continua sa-si transforme visurile in realitate. Ei sunt viitorul Romaniei. Pe masura ce Romania continua sa creasca si sa se dezvolte, va avea nevoie de antreprenori care sa infiinteze noi companii, sa le adapteze si sa le reformeze pe cele vechi si sa conduca tara spre viitor. Proiectul «Antreprenorul lunii» este felul nostru de a le acorda recunoastere extraordinarilor antreprenori romani. Ne dorim sa evidentiem antreprenori din toate sectoarele economiei romanesti, de la turism la agricultura si sanatate. Vom explora toate regiunile acestei minunate tari prin acest proiect, de la proiecte de ecoturism in Muntii Carpati pana la producatori de inalta tehnologie din Iasi”, a spus Insarcinatul cu afaceri al ambasadei, Dean Thompson (foto).

Ce trebuie sa faci pentru inscrierea in concurs

Ambasada SUA a anuntat ca cei care doresc sa se inscrie in competitie pot sa o faca pana in 30 noiembrie 2015. Pentru a deveni eligibili, trebuie sa transmita la adresa RomanianEntrepreneur@state.gov urmatoarele detalii:

  1. Numele persoanei care face nominalizarea:
  2. Orasul:
  3. Adresa de e-mail sau numarul de telefon:
  4. Numele antreprenorului (daca este diferit de cel al persoanei care face nominalizarea):
  5. Orasul:
  6. Adresa de e-mail sau numarul de telefon:
  7. Tipul de afacere:
  8. Anul infiintarii:
  9. Pagina web a afacerii:
  10. De ce este aceasta afacere speciala sau inovativa (max. 1000 de caractere):
  11. Ce aduce aceasta afacere comunitatii in care functioneaza (max. 1000 de caractere):

Pentru actualizari si informatii ne puteti urmari si pe Facebook, la facebook.com/bucharest.usembassy, si pe Twitter, la @AmbasadaSUA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri