EY a lansat Accelerating Entrepreneurs, un program prin care va oferi sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui numar restrans de antreprenori cu mare potential din intreaga lume.

Prin intermediul programului, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experti EY si lideri de business din intreaga lume si de oportunitatea de a dezvolta relatii de afaceri cu antreprenori de top in cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year™. Evenimentul reprezinta finala mondiala a competitiei cu acelasi nume si va avea loc la Monte Carlo, intre 3 si 7 iunie 2015.

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul Accelerating Entrepreneurs a fost redenumit si remodelat, in asa fel incat castigatorii programului Accelerating Entrepreneurs sa primeasca un pachet complet de consultanta, suport si mentorat, incluzand:

  • O sesiune de 90 de minute in cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde castigatorii programului Accelerating Entrepreneurs isi vor prezenta planul de afaceri unui panel de "Antrenori pentru crestere” (Growth Coaches), care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate;
  • ­ Oportunitatea de a stabili relatii de mentorat continue cu antrenorii si cu castigatorii nationali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year;
  • ­ Oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se intalni si socializa cu antreprenori din peste 60 de tari, care se vor reuni la Monte Carlo.

Procesul de selectie al antreprenorilor care vor beneficia de consiliere si sprijin din partea EY in cadrul Accelerating Entrepreneurs va fi derulat de un panel independent de experti, conform urmatoarelor criterii: potentialul de crestere al companiei; spirit antreprenorial si leadership; viziune strategica; gandire inovatoare si originalitate; performante financiare; cultura de HR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri