Cele mai bune afaceri la domiciului includ deopotriva mestesugurile traditionale, cat si o puzderie de „business-uri” online.
Nu sunt neaparat „afaceri“ in sensul clasic al cuvantului, dar sunt modalitati prin care va puteti rotunji veniturile fara sa plecati de acasa. Pe langa mestesugurile traditionale (offline), practicabile la domiciliu, dupa aparitia internetului s-au dezvoltat si o puzderie de „business-uri“ online.

Adevarul.ro prezinta pe scurt cateva dintre cele mai bune afaceri la domiciliu.

Cele mai bune afaceri la domiciliu. Cum se lucreaza in cooperatie

Cooperatorii au fost primii oameni care au facut afaceri la domiciliu. Micii mestesugari s-au reunit in cooperative prin intermediul carora doar isi vindeau produsele confectionate acasa. Asa au aparut cele mai bune afaceri la domiciliu. Primele cooperative din istoria omenirii au aparut la inceputul secolului trecut, iar Romania se numara printre primele 10 tari in care au functionat asociatii de cooperatori.Acestea au fost, practic, primele afaceri la domiciliu.

Obiectele de artizanat, articolele din lemn, diversele unelte utile in casa, jucariile, chiar unele sortimente de imbracaminte, incaltaminte sau produsele alimentare (in special dulciurile) au fost principalele marfuri produse la domiciliu de catre cooperatori, apoi vandute prin intermediul asociatiilor cooperatiste, fiind astfel considerate, in unele perioade, cele mai bune afaceri la domiciliu.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri