OTP Consulting Romania, companie membra a OTP Group, si Universitatea Politehnica din Bucuresti lanseaza un concurs de idei in afaceri prin care 40 de afaceri pot sa primeasca finantare de 10.000 de euro.

Concursul face parte din proiectul multiregional “Antreprenor - idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia”.

Inscrierile se fac intre 11-29 mai 2015.

In urma concursului, vor fi selectate 40 de idei de afaceri, pentru a fi implementate prin infiintarea si operationalizarea unor firme noi (start-up).
Fiecare dintre acestea va beneficia de finantare nerambursabila in valoare de 10.000 de euro.

Concursul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, care au domiciliul/resedinta in judetele Ilfov, Valcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti sau Municipiul Bucuresti, doresc sa isi infiinteze o societate comerciala in unul dintre aceste judetele si sunt absolvente ale invatamantului secundar.

Conditii de participare:
- Firmele vor trebui sa isi desfasoare activitatea in domeniile identificate in Strategia Nationala de Competitivitate 2014-2020.
- Firmele vor avea cate 2 angajati minim.
- In fiecare dintre judetele de mai sus si in Bucuresti vor trebui sa existe minim 2 firme.
- Minim 30% din firme vor fi infiintate, detinute si conduse de antreprenori femei.
- Minim 50% din firme vor fi infiintate, detinute si conduse de antreprenori intre 18 si 25 de ani.
- Planurile de afaceri trebuie implementate pana in 1 noiembrie 2015, inclusiv prin infiintarea si operationalizarea firmelor cu ajutorul si asistenta administratorului schemei.

Persoanele care doresc sa se inscrie in concurs vor depune un dosar de finantare, care va contine descrierea planului de afaceri si cateva documente suport si acte doveditoare ca anexe. Mai multe detalii despre regulamentul concursului si procedura aferenta sunt disponibile pe pagina web a proiectului www.otpantreprenor.ro si pe pagina de Facebook OTP Antreprenor. De asemenea, cei interesati pot trimite intrebari pe adresa: startup@otpbank.ro

Odata cu lansarea concursului de idei in afaceri incepe si caravana de informare din cadrul proiectului multi-regional “Antreprenor. In fiecare oras vizitat, membrii caravanei vor organiza intalniri la care vor fi invitati reprezentanti ai Primariei, ai comunitatilor de business, ai universitatilor locale si potentiali membri ai grupului tinta din cadrul proiectului Antreprenor.

Tinerii interesati vor putea afla astfel informatii referitoare la initiativa: cui se adreseaza, care sunt beneficiile unei finantari europene, dar si conditiile de eligibilitate pentru inscrierea la concursul de idei de start-up-uri din cadrul proiectului.

Programul caravanei in perioada 11-15 mai 2015:
 Ziua 1 - Bucuresti – Drobeta Turnu Severin
 Ziua 2 – Drobeta Turnu Severin – Targu Jiu
 Ziua 3 – Targu Jiu – Craiova
 Ziua 4 – Craiova – Slatina
 Ziua 5 – Slatina – Ramnicu Valcea

OTP Consulting Romania, membra a OTP Group, opereaza pe piata locala din 2007. Compania ofera suport partenerilor si clientilor sai in obtinerea finantarilor nerambursabile destinate investitiilor si dezvoltarii de proiecte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri