Compania EY a lansat a doua editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year in Romania, competitie dedicata antreprenorilor care se organizeaza la nivel global. EY Entrepreneur Of The Year are loc in acest an in 145 de orase din 65 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala. In fiecare an, in competitia din intreaga lume sunt nominalizati peste 5.000 de antreprenori.

„Pentru prima data in acest an Romania va avea un reprezentant in finala mondiala de la Monte Carlo, unde 65 de antreprenori vor concura pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year. La aceasta competitie, Romania va fi reprezentata de Mircea Tudor, Presedinte MB Telecom, castigatorul primei editii EY Entrepreneur Of The Year. Astazi lansam cea de a doua editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year in Romania, la finalul careia vom desemna un alt antreprenor roman remarcabil care sa ne reprezinte in finala mondiala din 2016”, a spus Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Romania are antreprenori redutabili care au crescut afaceri valoroase si ale caror povesti de succes merita sa fie cunoscute nu doar local, ci si global. Prezenta in competitia EY Entrepreneur Of The Year si in finala mondiala ofera recunoasterea eforturilor si realizarilor extraordinare ale antreprenorilor romani in fata comunitatii de afaceri locale si internationale, dar si a publicului larg.
Inscrierile in competitie au inceput astazi, iar antreprenorii sunt invitati sa faca primul pas, completand formularul online de pe site-ul EY Romania.


Editia din 2015 va avea urmatorul calendar:

• Evenimentul de lansare: 14 mai 2015
• Colectarea inscrierilor: 14 mai – 1 august 2015
• Interviuri: 1 august – 30 septembrie 2015
• Prima runda de jurizare: 8 octombrie 2015
• A doua runda de jurizare: 22 octombrie 2015
• Ceremonia nationala de premiere: 12 noiembrie 2015

Juriul concursului Entrepreneur Of The Year 2015 este alcatuit din antreprenori si profesionisti dedicati antreprenoriatului:

• Mircea Tudor, Presedinte MB Telecom, castigatorul marelui premiu in 2014 – Presedintele juriului
• Marius Stefan, CEO Autonom Rent a Car si unul dintre cei 6 finalisti ai primei editii Entrepreneur Of The Year Romania, si
• Mihai Marcu, Presedinte Medlife, Cornel Marian, Managing Partner Oresa Ventures, si Omer Tetik, Director General Banca Transilvania – acestia trei fiind membri ai juriului si la prima editie a competitiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri