YLC Entrepreneurship, program de mentorat pentru tinerii antreprenori din regiune, isi propune sa actioneze ca o punte de legatura intre talentul tehnologic din Romania si investitori de cel mai inalt calibru din Europa si SUA.

Proiectul se va desfasura intre 21 si 28 iunie la Mamaia, si are tema “Startup! From Idea to Action”. Timp de o saptamana, antreprenorii acceptati ca parte a promotiei 2015 vor beneficia de mentorat si acces la finantare, de la oameni ca directorul pe strategie globala a Ebay, Peter Coles, sau directorul Dream It Ventures, Mark Wachen, fondator al echipei care a facut din Dream It unul din cele mai mari acceleratoare atat din SUA cat si din lume.

Alaturi de ei, participantii vor beneficia de insightul reprezentantilor a doua dintre cele mai importante acceleratoare din Europa, Seedcamp si Hubraum, cat si de sfaturile oferite de antreprenori de success si business angels din Romania si din regiune.

Asadar, acest eveniment reprezinta primul pas pe care 30 de tineri il vor face spre o afacere de succes.

Pana acum, programul a atras participanti dintr-un numar de 17 tari, dintre care mentionam: Germania, Turcia, Rusia, Olanda, Grecia, Azerbaijan, Polonia sau Bulgaria. De asemenea, anual participa un numar de cel putin 7-8 studenti romani de la universitati de top din Europa si SUA.

Aplicatiile sunt deschise pana pe 1 iunie si exista o taxa de participare de 300 de euro, care acopera toate cheltuielile din program. Cele mai bune cinci aplicatii vor fi selectate de echipa YLC pentru a beneficia de burse oferite de sponsorii eveniementului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri