Bogdan Tarasov a lucrat in Romania intr-un restaurant, iar cand a ajuns in SUA s-a ocupat de domeniul constructiilor. Primul contact pe care l-a avut cu locatia in care avea sa deschida si primul restaurant Bucharest Grill a fost cand acestuia i s-a solicitat sa lucreze si sa amenajeze spatiul respectiv. A urmat astfel deschiderea primului spatiu, business-ul romanului crescand, la fel si renumele sau in orasul american, lucru care a condus la dezvoltarea business-ului. Lui Bogdan Tarasov i-au trebuit circa trei luni de zile sa perfectioneze reteta shaormei din pui, iar acest lucru s-a dovedit un real succes.

"M-am asteptat sa iasa un produs bun, dar nu am anticipat un astfel de succes”, a declarat Bogdan Tarasov, intr-un interviu pentru Eater.com.

In prezent, Bucharest Grill este un simbol al localurilor fast-food din orasul american Detroit. Una din locatiile sale inregistreaza zilnic in jur de 1.000 de comenzi, cea mai mare parte dintre acestea fiind realizate de catre angajatii din centrul orasului, fani ai echipei de baseball si a celor care frecventeaza cluburile in cursul serii.

Bogdan Tarasov a deschis o a doua locatie a deja cunoscutului punct de atractie, iar pentru anul in curs antreprenorul roman planuieste sa deschida un nou restaurant. Pastrarea denumirii si a business-ului in interiorul orasului este un lucru foarte important, crede acesta.

„Daca sunt clienti care vin din sud si vor sa manance in Detroit, atunci nu trebuie sa mergem in zona suburbana. Clientii pot veni in oras si vor observa schimbarea”, este de parere Bogdan Tarasov.

Citeste si:

Bucharest Grill, interes crescut in marile orase din SUA

Cu o crestere puternica a popularitatii brandului, fani dar si investitori au cerut dezvoltarea lantului de restaurante cu noi locatii, printre care in Chicago, Alabama, dar si Pakistan. Chiar daca la prima vedere a parut ceva interesant, Tarasov nu a decis inca strategia pe care sa mizeze, canalizandu-si in momentul de fata activitatea din orasul Detroit.

„Noi nu trebuie sa schimbam nimic. Totul a ramas la fel, inclusiv portiile sunt aceleasi din momentul in care am deschis prima locatie”, a mai spus romanul.

Preturile in restaurantele Bucharest Grill ajung si la 25 de dolari pentru un six-pack, meniu care cuprinde si alte tipuri de sandwich-uri, printre care un falafel, hot-dogs, burgeri sau ardei umpluti.

Pe langa locatia pe care o are in lucru tot in Detroit, alte doua noi restaurante vor urma sa fie deschise in perioada urmatoare.

Vom deschide cel putin alte doua noi spatii Bucharest Grill, cate unul in functie de zona, iar daca totul va merge conform planului am putea avea trei noi locatii pana la finalul anului", a mai aratat acesta.

Foto text: Facebook/Bucharest Grill