Intreprinzatorul bucurestean Traian Saplacan si-a urmat pasiunea pentru flori si - dupa mai multe peripetii prin mediul de afaceri autohton - a urcat pe platformele de tranzactionare ale World Flower Exchange din Amsterdam.

Are 21 de florarii si un centru logistic de aprovizionare-depozitare (cea mai extinsa retea din Capitala), aflandu-se in permanenta legatura cu principala bursa de flori a planetei - World Flower Exchange.

Este Traian Saplacan, un om de afaceri care in 1990 a inceput ca difuzor de carti si reviste de cultura, devenind ulterior primul importator particular de haine din China, apoi - incepand din anul 2000 - a ramas fascinat de lumea florilor. Fost profesor de arte martiale, Traian Saplacan a ajuns pe platformele bursei de flori din Amsterdam oarecum intamplator, dupa o vizita „de curiozitate“ facuta in 2000 la celebra institutie olandeza. Acum isi aminteste, pentru „Adevarul“, cateva dintre peripetiile prin care a trecut.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri