Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group, este unul dintre cei mai importanti speakeri ai celei de-a cincea editii a evenimentului "Antreprenor, caut finantare", care are loc saptamana aceasta, joi, 24 septembrie, la hotelul Hilton din Capitala.

Radu Georgescu este unul dintre cei mai de succes antreprenori din Europa de Est. El a fondat prima sa companie in 1992, a creat RAV Antivirus, tehnologie de securitate cumparata de Microsoft in 2003.

El a vandut, de asemenea, Avangate, lider in piata de solutii eCommerce pentru producatori de software, SaaS si servicii cloud, catre Francisco Partners, si compania furnizoare de servicii de plata online cu cardul Gecad ePayment International catre grupul Allegro, parte a gigantului media sud-african Naspers.

Radu Georgescu va vorbi la "Antreprenor, caut finantare" in cadrul unui fire-chat alaturi de moderatorul evenimentului, Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro, despre accesul la finantare pentru start-up-urile din IT&C.

Evenimentul Antreprenor, caut finantare - Editia a V-a, organizat in parteneriat cu EY, CertAsig si Pathfinder Management & Consulting, propune o dezbatere realista, construita pe nevoile antreprenorilor, alaturi de peste 100 intreprinzatori care sunt invitati sa participe in sala. Inscrie-te aici.

Vom analiza alternativele de finantare pentru companii, fie ca este vorba de crowd-funding, creditare, fonduri europene, listare pe bursa sau finantare prin atragerea unui fond de investitii. Elementele inedite de anul acesta sunt dezbaterile realizate alaturi cu antreprenorii momentului din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri