Start-up.ro a fost fondat recent de catre Mihai Seceleanu, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar. Impreuna, cei trei au pus bazele in 2004 InternetCorp, iar ultimii doi au construit si au facut recent exit din platforma eJobs.ro. Dupa prima luna a proiectului editorial start-up.ro, concluzia unanima a fost ca cel mai bun loc pentru dezvoltarea pe termen lung a site-ului este in familia InternetCorp.

InternetCorp, prin wall-street.ro si celelalte branduri ale sale, a fost si ramane un sustinator activ al antreprenoriatului din Romania, De altfel, pe 24 septembrie, wall-street.ro organizeaza o competitie dedicata startup-urilor romanesti - „Start-Up Challenge“, in care antreprenorii sunt invitati sa trimita planul lor de afaceri, iar ideea selectata va fi implementata in urmatoarele sase luni.

Lansam Start-Up Challenge, competitia antreprenorului din tine

Lansam Start-Up Challenge, competitia antreprenorului din tine

Pornind de la aceste proiecte create, strategia editoriala a start-up.ro va continua sa fie una care sa se bazeze pe articole documentate, analize si interviuri cu fondatori, antreprenori cu experienta sau investitori.

Citeste si:

Start-up.ro va avea un focus foarte bine evidentiat pe zona business-urilor din IT-ul romanesc care sunt la inceput de drum. Alaturi de hub-urile din tara, de acceleratoarele si competitiile dedicate industriei, start-up.ro vrea sa fie prima destinatie a antreprenorilor romani si un catalizator al ecosistemului. Prin proiecte digitale inovatoare, site-ul isi doreste sa devina mai mult decat o sursa de informare, ci o unealta obligatorie pentru orice tanar antreprenor.

Management-ul proiectului va fi preluat de catre Raluca Mateiu, CEO InternetCorp, in timp ce Mihai Seceleanu, unul dintre fondatorii proiectului ramane in continuare in board-ul decizional al InternetCorp. Vlad Andriescu va continua sa dezvolte proiectul din punct de vedere editorial din functia de redactor-sef.