In curand va incepe „Luna Cadourilor“, care va culmina - din punctul de vedere al vanzarilor - cu perioada cumparaturilor de Craciun (21-25 decembrie), astfel ca persoanele cu spirit intreprinzator au in fata cele mai mari oportunitate de peste an. Va prezentam cateva idei de afaceri de Craciun.

Pentru inceput, reamintim ca in 2015 puterea de cumparare a crescut vertiginos, mai ales la consumatorii cu venituri mici, iar preturile au avut o stabilitate fara precedent (multe chiar au scazut), astfel ca este de asteptat ca in „Luna Cadourilor“ din acest an vanzarile sa creasca mai puternic decat in perioadele anterioare.

Asadar, pentru afacerea pe care o pregatiti s-ar putea sa aveti mai multi clienti, cu mai multi bani la dispozitie pentru cumparaturile de Sarbatori. Cum trebuie sa procedati pentru a-i cuceri?

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri