Rochii scurte sau create de designeri precum Valentino, Badgley Mischka, Cavalli, Elisabetta Franchi, Needle & Thread, Blumarine, Tadashi Shoji sau Antik Batik sunt cele mai cerute modele pe platforma Dressbox, serviciu de inchirere de rochii de lux.

„Dupa cum ne asteptam, sunt foarte cautate rochiile stralucitoare, cu paiete si aplicatii. Pretul mediu de inchiriere se mentine in jur de 400 de lei, pe cand valoarea medie a pretului intreg depaseste 1.000 de euro”, a declarat pentru wall-street.ro Daniel Penciuc (36 de ani), fondatorul Dressbox.

Inchirierea unui produs se face timp de patru zile si costurile sunt in general intre 150 si 1.000 de lei. In portofoliul companiei se afla peste 1.000 de rochii si in jur de 150 accesorii.

Businessul a fost fondat in octombrie anul trecut cu o investitie initiala de 400.000 de euro, compania fiind detinuta de Daniel Penciuc (60%) si Dan Matei (40%). Pentru Dressbox lucreaza opt oameni (printre care specialisti in marketing, stil, soferi si responsabili de stoc). Penciuc estimeaza ca Dressbox va termina anul cu cifra de afaceri de peste 100.000 de euro.

Afla care sunt cele mai cerute branduri din portofoliul companiei din articolul: Compania romaneasca care iti ofera rochii Dior, Valentino sau Cavalli la preturi mai mici cu 80-90%

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri