Afacere cu esarfe pictate

Afacere cu esarfe pictate

Arta poate sa mearga mana in mana cu profitul. Trebuie sa tineti cont ca pictura pe matase este dificila, materialul fiind unul extrem de pretios, iar orice greseala de executie va fi mascata cu greutate. De aceea, sunt anumite tehnici pe care trebuie sa le invatati inainte de a incepe o afacere cu esarfe de matase. De pe Raftul cu Afaceri afli cum poti sa te apuci de o afacere cu esarfe pictate.

Afacere cu pantofi hand-made pentru copii

Afacere cu pantofi hand-made pentru copii

O afacere cu pantofi hand-made pentru copii este o afacere pe care poti sa o faci cu bani putini, mai ales daca stii sa manuiesti o masina de cusut. Este un business care poate fi inceput cu foarte putini bani, cateva sute de euro, practic cat costul unui city break. Ai nevoie doar de o masina de cusut, de pielea si materialele folosite pentru botosei si de schite pe baza carora sa ajungeti la produsul finit. Inca nu esti convins? Uite mai multe detalii convingatoare pe Raftul cu Afaceri.

Afacere cu fotolii personalizate

Afacere cu fotolii personalizate

O afacere cu fotolii personalizate este una in care doar imaginatia iti poate limita cresterea. Daca aveti studii de design sau arta plastica, ar putea sa va tenteze o astfel de idee de afaceri exclusivista. Insa, chiar si fara studii in acest sens, o persoana cu viziune artistica poate sa inceapa cu doar cateva sute de euro o afacere cu fotolii personalizate, de exemplu.

Aceasta afacere poate fi inceputa cu cateva sute de euro, un pic mai mult decat un salariu minim pe economie. Cum incepeti o astfel de afacere, aflati de pe Raftul cu Afaceri.

Sursa foto: 2M media/Shutterstock.com

Afacere cu fotografii pe suport magnetic

Afacere cu fotografii pe suport magnetic

Deschiderea unei afaceri cu fotografii pe suport magnetic este foarte simpla si putin costisitoare, pentru ca teoretic ai nevoie doar de un aparat de fotografiat/fotograf si o imprimanta speciala care sa printeze pozele pe suport magnetic. Afacerea poate fi facuta si cu bani putini, avand in vedere ca iti poti deschide firma chiar la tine in apartament. Pe Raftul de Afaceri afli cat de repede poti deschide o astfel de afacere si cat de repede ajungi la profit.

Sursa foto: Olesya Kuznetsova/Shutterstock.com

Afacere cu dulceata de trandafiri

Afacere cu dulceata de trandafiri

Stai la curte? Atunci nu mai sta pe ganduri si foloseste terenul din jurul tau. Poti incepe o afacere cu dulceata de trandafiri cu foarte putini bani, cata vreme ai deja terenul pe care sa plantezi butasii de trandafiri. Ai nevoie de ceva abilitati de bucatar si sa stii cateva retete de dulceata de trandafir, pe care sa le incerci inainte sa pui produsul pe piata, insa mereu este loc de invatat. Pe Raftul cu Afaceri avem pentru tine si provocarile pentru cresterea trandafirilor, ca sa ai reteta completa a afacerii.

Sursa foto: Yulia-Bogdanova/Shutterstock.com

Sursa foto: Singkham/Shutterstock.com