Compania de IT romaneasca Gentlab anunta lansarea Kinderunity.com, prima platforma ce permite managementul activitatilor educationale si comunicarea cu parintii, incluzand accesul online al parintilor la informatii legate de activitatile zilnice ale copiilor lor si interactiunea cu educatorii.

“In calitate de parinte al unui copil prescolar, am simtit nevoia de a sti mai multe despre activitatile lui la gradinita. Problema era lipsa timpului. Astfel s-a nascut Kinderunity, platforma care le permite altor parinti ca mine sa vada in orice moment de pe orice PC sau telefon mobil detalii despre ce face copilul lor la gradinita. Pot sa comunice direct cu educatoarele si sa-si exprime preferintele privitoare la activitati optionale sau meniul zilnic”, a spus Adrian Sita, manager Gentlab.

Kinderunity ofera gradinitelor un sistem de management al activitatilor cotidiene. Practic, platforma usureaza munca educatorilor si le permite sa castige timp pe care il pot aloca activitatilor educationale sau pregatirii profesionale. Parintii pot avea acces la informatii generale despre gradinita, activitatile de zi cu zi la care participa copilul si informatiile cu privire la educatorul gradinitei. Acestia pot primi notificari si e-mailuri si isi poti exprima alegerea cu privire la activitatile educationale, data si ora anumitor evenimente, meniu de pranz sau orice alte elemente pe care personalul de gradinita va considera ca sunt importante.

“Inainte, managementul gradinitei insemna completarea a nenumarate dosare cu hartii. Ca sa cauti o informatie mai veche trebuia sa iei la rand dosarele. Kinderunity ma ajuta sa fac aceleasi lucruri din cateva clickuri. Mai mult, nicio informatie nu se pierde si educatoarele pot prelua cand e nevoie grupa unei colege avand la dispozitie toate datele individuale despre copii. Iar parintii sunt foarte fericiti sa vada de pe telefoanele mobile ce fac micutii lor in gradinita noastra” a declarat Antonia Stanciu, manager gradinita privata din Bucuresti. Implementarea solutiei de catre gradinite dureaza, in functie de complexitate, intre 5 si 10 zile, conform oficialilor Kinderunity.

Kinderunity este oferita ca Software as a Service pe baza unui abonament lunar pentru gradinita. Gradinita isi optimizeaza costurile si beneficiaza mereu de cea mai noua versiune a platformei software. Datele sunt pastrate in deplina siguranta cu sisteme multiple de backup iar accesul autorizat se poate face de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Planul antreprenorilor romani este foarte ambitios. Bazandu-se pe feedbackul de la parinti si directorii de gradinite, ei spera ca pana la finalul lui 2017 sa introduca platforma Kinderunity in 35% dintre gradinitele din Romania. Planurile de dezvoltare pe termen mediu includ clienti din toata Europa, cu respectarea specificului educational al fiecarei tari unde se va implementa sistemul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri