Taylor Rosenthal nu are inca nici varsta necesara pentru a conduce un autovehicul, insa a putut refuza o oferta de 30 de milioane de dolari pentru start-up-ul sau RecMed, a scris CNN Money.

Baiatul de 14 ani a creat un automat (vending machine – n.r.) din care poti cumpara kit-uri si produse de prim ajutor, in loc de snacks-uri sau bauturi racoritoare. „Mi s-a spus ca sunt cea mai tanara persoana care a fost acceptata la competitia TechCrunch Disrupt din New York”, a spus Rosenthal. „M-am simtit extraordinar!”.

Ideea lui Rosenthal s-a concretizat prima oara intr-un proiect de scoala, dupa ce a observat lipsa truselor de prim ajutor la turneele de baseball. Pana acum, start-up-ul sau a primit investitii de 100.000 de dolari, si baiatul planuieste sa inceapa distribuirea masinilor in aceasta toamna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri