Catalin Chis, fondator al primei firme de software listata pe Bursa de Valori Bucuresti, Life is Hard, parte a grupului de firme APS (Active Power Solutions), va lansa o platforma de sustinere a antreprenorilor la inceput de drum. Primul pas il va face la conferinta wall-street.ro Antreprenor, Caut Finantare!, la care in calitate de speaker si finantator va acorda o serie de pachete de suport start-up-istilor prezenti la eveniment, care pot ajunge la 5.000 de euro.

Catalin Chis, antreprenor si business angel, va fi prezent joi, 29 septembrie, la conferinta Antreprenor, Caut Finantare!, in calitate de speaker si finantator in panel-ul de speed dating. Participarea este gratuita, iar inscrierile au inceput pe site-ul wall-street.ro.

Pachetul "Development Partner" - 5.000 euro

Acest pachet are o valoare totala de 5.000 de euro si include servicii-suport, implicare financiara si de mentorat in business, urmand sa devina accesibil prin intermediul platformei de dezvoltare antreprenoriala lansata in cadrul evenimentului. Catalin Chis va selecta in cadrul panel-ului de speed dating start-up-urile cu potential de finantare si care vor primi astfel "early acces" la proiectul SustinAntreprenoriatul.ro.

Platforma SustinAntreprenoriatul.ro va avea acoperire nationala si se va adresa oricarei persoane care doreste sa devina antreprenor.

Pachetul "Supportive Tools" - 400 euro

Pachetul este oferit tuturor antreprenorilor prezenti la editia din 2016 a evenimentului Antreprenor, Caut Finantare, care detin un start-up sau vor lansa unul pana la finalul anului.

Acest pachet este este format din servicii suport pentru managementul afacerii, in valoare totala de 400 de euro si include:

  • acces si utilizare gratuita a platformei eokey.ro timp de 12 luni pe modulele de facturare, managementul clientilor si al vanzarilor, calendar, manager de documente, registru de corespondenta.
  • web hosting gratuit pentru 24 de luni
  • un pachet gratuit de voce mobila de 6 luni, pentru clientii APS (start-up)
  • facilitati pentru servicii de asigurare (voucher discount 15% la partenerii APS)

Cititi mai mult despre planurile de dezvoltare ale Life is Hard, compania vedeta pe Bursa din grupul fondat de Catalin Chis, intr-un material Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri