Finantarea este poate cea mai mare problema in agricultura, desi creditele bancare si ale IFN-urilor, dar si subventiile europene, ar trebui teoretic sa rezolve o mare parte din problemele financiare ale fermierilor. Acestia din urma au insa dificultati in atragerea unor surse nerambursabile si uneori chiar sa deschida linii de finantare la banci si IFN-uri sau sa acceseze credite APIA.

La cea de-a doua editie a AgriFinance, wall-street.ro isi propune sa dezbata provocarile accesarii de fonduri nerambursabile, de credite si finantari prin leasing, dar si sa descopere care sunt problemele reale ale fermierilor in ceea ce priveste finantarea, intr-un demers de educare a pietei si de imbunatatire a accesului la finantare.

Inscrie-te acum la eveniment pentru a primi cele mai bune sfaturi pe zona de finantare bancara si europeana, dar si pentru a invata din experienta unor fermieri cu afaceri de succes.

Codrul Nicolau, director relatii comerciale in cadrul Banca Carpatica, va reprezenta sectorul financiar in panel, urmand sa prezinte solutiile de finantare pe care le are o banca in arsenal si cand acestea sunt potrivite pentru antreprenorii din agricultura.

Codrut este un fan declarat al afacerilor romanesti si al antreprenorilor din spatele acestora. El are o experienta de peste 15 ani in banking, din pozitii de management in aria de vanzari Corporate si Retail, in special, si expertiza vasta in toate punctele de business development (de la strategie, marketing, planning & controlling, project management si risk management).

Cristian Gaina este presedintele grupului de companii Gapa Business Consultancy, din Timisoara, si are o experienta de 15 ani in consultanta pentru accesarea de fonduri europene. Cristian va incerca sa raspunda la intrebarile referitoare la ghidurile PNDR si va oferi sfaturi pentru a crea dosare de finantare cu sanse maxime de a primi bani europeni.

Florin Cojocariu este de profesie fizician, dar a lucrat in marketing si publicitate. In 2012 a infiintat alaturi de sotia sa si cativa asociati CAP Gurbanesti, o ferma traditionala in care cultiva legume doar cu metode naturale. Florin vine la dezbatere cu experienta acumulata in ultimii 4 ani ca fermier, urmand sa detalieze provocarile pe care le-a intampinat in dezvoltarea unei ferme de legume naturale.

Teme de discutie la AgriFinance

  • Solutii de finantare in agricultura:credite / leasing / fonduri UE
  • Provocarile unei relatii de succes cu finantatorii
  • Accesarea de fonduri europene in agricultura: cum sa interpretezi ghidurile PNDR
  • Sfaturi pentru fermieri: cum sa alegi varianta corecta de finantare
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri