Doua hosteluri din Bucuresti, Little Bucharest si Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, pun la bataie, in mod gratuit 130 de locuri pentru protestatarii care vin din provincie si nu au cazare, anunta proprietarul acestora pe Facebook, Tudor Maxim.

El a mentionat ca locurile sunt disponibile in limita locurilor libere.

In caz ca sunteti interesati, puteti da un mail pe adresa oldtown@littlebucharest.ro cu numele si numarul persoanelor care doresc sa beneficieze de aceste locuri.

Vorbim despre o mica initiativa antreprenoriala. Castigul proprietarilor? Niciunul financiar, scrie Start-up.ro. Vor doar sa-i sprijne pe cei care vin din afara orasului ca sa isi arate nemultumirea fata de ultimele evenimente.

De asemenea, in contextul in care mai multi oameni din provincie si-au anuntat prezenta la Bucuresti pentru a protesta fata de adoptarea Ordonantei de Urgenta, a fost creat un grup de Facebook unde bucurestenii pot oferi cazare pentru cei care vin din alte orase.

Tot la nivelul de initativa, dar mai putin antreprenoriala cat mai mult de “bisnita” este si exemplul oamenilor care “dau tarcoale” celor care protesteaza impotriva Ordonantelor care dezincrimineaza abuzul in serviciu si striga “5 lei steagul!”, “5 lei steagul!” – falfaind bete de plastic cu tricolorul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri