Hilton Worldwide a semnat un acord de dezvoltare in regim de franciza pentru un hotel DoubleTree in Ploiesti. Proiectul de conversie hoteliera va fi inaugurat in 2011, dupa renovare si efectuarea unei serii de imbunatatiri extensive.
DoubleTree by Hilton planifica sa deschida trei hoteluri in Romania pe parcursul urmatorului an, in Oradea, Bucuresti si Ploiesti.

In acelasi timp, tranzactia de la Ploiesti reprezinta cel de-al saptelea hotel Hilton Worldwide din cadrul portofoliului sau de marci, operational sau in curs de dezvoltare la nivel de tara, sub marcile Hilton, DoubleTree by Hilton si Hampton by Hilton.

"Am alocat resurse de dezvoltare in Romania, considerand-o o piata importanta in cadrul planurilor noastre de crestere la nivel european", a declarat Patrick Fitzgibbon, senior vice president development, Europa si Africa, Hilton Worldwide.

Hotelul are o capacitate de 242 de camere de cazare, doua restaurante si un bar cu terasa, centru de fitness, o piscina si un centru spa cu sali de tratament. Oaspetii pot utiliza, de asemenea, centrul de afaceri si spatiul de intalniri si evenimente ale hotelului.

Ploiesti este situat la aproximativ 60 de kilometri nord de Capitala tarii si la 45 de kilometri de Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. Orasul este un centru industrial, axat in special pe productia de petrol si industria de rafinare si, de asemenea, pe fabricarea si desfacerea de textile. DoubleTree by Hilton Ploiesti va fi amplasat in centrul orasului.

Hilton Worldwide isi intampina in prezent oaspetii in doua hoteluri din Romania, Hilton Sibiu si Hilton Athenee Palace Bucuresti, care au marcat intrarea pe piata a companiei din 1997.

Primul hotel sub brandul DoubleTree by Hilton din Romania a fost deschis in Bucuresti, in septembrie 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri