Hilton Worldwide anunta semnarea unui acord de management cu o companie privata pentru un al doilea hotel Hampton by Hilton in Romania, la Cluj, care va creste numarul de hoteluri Hilton deschise si in curs de dezvoltare pe piata romaneasca la sapte, dintre care trei urmeaza sa fie inaugurate anul acesta.
Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la inceputul lui 2012, oferind oaspetilor sai 107 camere in centrul orasului Cluj Napoca. Anuntul vine dupa semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Brasov care se va deschide tot in 2012.

“Romania reprezinta o piata pe care activam resurse de dezvoltare suplimentare, iar apetitul semnificativ pentru portofoliul nostru de branduri, evident in randul investitorilor din regiune, continua sa creasca,” a declarat Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development, Europa & Africa, Hilton Worldwide.

Cladirea noului hotel va include oferta specifica brandului Hampton by Hilton, avand un hol elegant, acces gratuit la Internet in incinta, un centru de fitness si o zona de lucru.

Avand peste 90 hoteluri incluse in proiectele sale de dezvoltare din intreaga Europa, Hilton Worldwide priveste Romania ca pe o piata strategica de dezvoltare in cadrul planurilor sale globale.

Printre hotelurile incluse in planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide se numara: DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Bucharest, Piata Unirii, DoubleTree by Hilton Ploiesti si Hampton by Hilton Brasov. Toate acestea se vor alatura Hilton Athenee Palace Bucuresti si Hilton Sibiu care au fost deja deschise.

Brand-ul Hampton – Hampton Inn, Hampton Inn & Suites, Hampton Inn by Hilton, Hampton Inn & Suites by Hilton si Hampton by Hilton – este lider pe segmental hotelurilor cu costuri medii. Avand peste 1.800 de proprietati la nivel global, Hotelurile Hampton fac parte din Hilton Worldwide, cea mai mare companie ospitaliera globala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri