KLM Royal Dutch Airlines ofera acum pasagerilor de la clasa Economy posibilitatea de a comanda meniuri „a la carte” pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam.
Acesta este un serviciu nou, complementar celor de catering standard oferite de KLM. Astfel, patru meniuri diferite de tip „a la carte” vor fi disponibile contra cost la bordul aeronavelor KLM, incepand cu data de 14 septembrie 2011.

Oferta “a la carte” include un meniu japonez (Healthy Japanese), unul cu mancare mediteraneana (Bella Italia), unul traditional indonezian pe baza de orez, precum si un meniu in totalitate vegetarian.

Preturile meniurilor variaza intre 12 euro si 15 euro. Pasagerii pot opta oricand pentru meniul standard sau pentru una dintre cele patru variante “a la carte”.

KLM serveste meniurile “a la carte” la clasa Economy pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam, catre aproape toate destinatiile, cu exceptia Toronto, San Francisco, Tel Aviv si Cairo. Pasagerii pot comanda unul dintre aceste meniuri cu 90 zile, pana la 48 de ore inaintea zborului.

Pasagerii care deja au cumparat biletele pot adauga de asemenea comanda pentru unul dintre noile meniuri, cu ajutorul functiei de “Manage my booking”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri