Operatorul aerian Carpatair pune in vanzare, cu ocazia festivalului Oktoberfest care se desfasoara in Munchen la sfarsitul lunii septembrie, un pachet complet ce include cazare si transport cu avionul.
Oferta promotionala consta in trei nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul de trei stele Best Western Grand City Neufahrn din Munchen si transport cu avionul dus – intors, operat de Carpatair. Pretul este de 350 de euro de persoana fara taxe.

Carpatair opereaza zboruri directe Timisoara-Munchen de de sase ori pe saptamana in zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri si sambata.

Totodata, prin hub-ul din Timisoara, Carpatair ofera conexiuni spre Munchen din opt orase din Romania (Bucuresti, Bacau, Craiova, Iasi, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu si Arad).

Pachetul promotional pentru Oktoberfest vine in completarea celorlalte oferte de tip City Break pe care Carpatair le ofera clientilor sai pentru destinatii din Italia, Grecia sau Germania, la tarife incepand cu 220 de euro.

In februarie 2011, Carpatair a intrat pe piata turismului de vacanta, lansand pachete personalizate City Break pentru zece dintre destinatiile operate in Italia, Grecia si Germania. Carpatair City Breaks presupune configurarea unui pachet personalizat de calatorie pentru fiecare client care solicita oferta.

Oktoberfest (Sarbatoarea lui octombrie) reprezinta una din cele mai mari serbari populare din lume. Festivalul se desfasoara anual, in Munchen, de la mijlocul lunii septembrie pana in prima duminica a lui octombrie. Cele 16 zile de eveniment atrag anual peste 6 milioane de turisti din toata lumea care consuma aproximativ 6 milioane de litri de bere. Anul trecut s-au implinit 200 de ani de la prima serbare a Oktoberfest, in 1810.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania.

Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 19 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 27 de destinatii din 8 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni, Craiova si Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri