Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low fare – low cost din Europa Centrala si de Est, va creste vara viitoare capacitatea de zbor din Timisoara cu 20%.
Incepand cu 27 martie, Wizz Air va creste numarul de zboruri spre Dortmund (Germania), iar din 23 iunie 2012 spre Paris Beauvais (Franta), Londra Luton (Marea Britanie), Forli Bologna si Roma Fiumicino (Italia).

Wizz Air estimeaza ca va transporta 400.000 de pasageri in 2012, din si spre Timisoara. Tarifele pornesc de la 56 lei un singur zbor, cu toate taxele incluse.

“Cresterea capacitatii de zbor va avea efecte pozitive si asupra afacerilor locale si pietei fortei de munca”, a declarat John Stephenson, vicepresedinte executiv Wizz Air.

Wizz Air a transportat 10,9 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 35 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri