Compania aeriana low-cost Germanwings isi diverisifica serviciul de conexiuni de pe aeroporturile germane catre Pristina, capitala provinciei Kosovo.
Odata cu diversificarea planurilor de zbor oferite de Germanwings, una din legaturile create spre Pristina se va face prin aeroportul Munchen.

Alaturi de aeroportul Munchen, linia aeriana low-cost leaga si Dortmund in programul Pristina, zborurile vor fi disponibile miercurea si duminica.

Si zborurile spre Pristina de pe aeroportul Berlin – Schönefeld se imbunatatesc, pe langa zborul direct de sambata se adauga in zilele de miercuri si duminica noi legaturi, cu bilete ale caror preturi vor incepe de la 89,99 euro, taxe incluse.

Frecventa zborurilor operate de pe Aeroportul Koln/Bonn catre Pristina va creste cu inca doua zboruri. Pe langa zborul direct de sambata, se vor introduce inca doua legaturi pentru zilele de duminica si miercuri.

Linia aeriana opereaza zboruri cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene. Compania low-cost are o flota noua ce numara 30 de avioane Airbus A319.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri