Operatorul aerian low-cost Wizz Air introduce noul serviciu Wizz Reserved Seat, care are un pret de 34 de lei in timpul procesului de rezervare sau 68 lei in aeroport.
Prin achizitionarea acestui serviciu, pasagerii pot obtine un loc in primele doua randuri ale aeronavei si se pot imbarca in orice moment, evitand astfel cozile si aglomeratia.

Alternativ, pasagerul se poate imbarca prioritar, intrucat cei care achizitioneaza serviciul Wizz Reserved Seat pot folosi optiunea de imbarcare prioritara (Wizz Xpress). Mai mult, la finalul calatoriei, pasagerul are parte de debarcare rapida.

In plus, fata de Wizz Reserved Seat, compania adauga imbarcarea prioritara si serviciului Wizz XXLong, ce garanteaza cele mai confortabile scaune din aeronava, plasate in dreptul aripilor.

Wizz Air a transportat 10,9 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 35 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri