Compania aeriana low-cost Germanwings a intrat din ianuarie in programul Miles & More, alaturi de Lufthansa.
Pasagerii ce strang mile in cadrul zborurilor efectuate cu compania aeriana Lufthansa le pot folosi si in cadrul zborurilor efectuate cu compania low-cost Germanwings.

Clientii ce detin Miles & More pot acumula pentru un zbor intern in Germania pana la 1.000 de mile, iar pentru o destinatie europeana pana la 1250 mile.

Milele premium Miles & More pot fi schimbate contra zborurilor Germanwings.

Linia aeriana opereaza zboruri cu plecare de pe cele 5 aeroporturi Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hanovra, Dortmund catre peste 75 de destinatii europene. Compania low-cost are o flota noua ce numara 30 de avioane Airbus A319.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri