British Airways lanseaza o noua promotie pentru pasagerii care vor calatori catre Londra, America de Nord, Mexic si Puerto Rico.
Pentru Londra, British Airways ofera bilete dus in cabina Euro Traveller la pretul de 98 de euro, cu toate taxele incluse. Noua promotie este valabila pana la data de 27 martie, pentru calatorii ce vor avea loc pana pe 30 iunie 2012.

Cel mai ieftin bilet, dus, catre Manchester este de 160 euro cu tot cu taxe.

Celor care doresc sa-si continue calatoria catre America de Nord, Mexic sau Puerto Rico, British Airways le ofera bilete reduse cu pana la 29% in cabina World Traveller (economic). Promotia este valabila pentru bilete achizitionate pana la data de 25 martie, pentru calatorii ce vor avea loc pana pe 23 iunie, 2012.

Un bilet catre New York costa 713 euro cu tot cu taxe.

British Airways are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri