Air France va opera pe 1 aprilie pentru prima oara un Airbus A380 pe ruta Paris-Charles de Gaulle - Singapore.
Acest prim zbor comercial va fi urmat de zboruri regulate, cu o frecventa de trei ori pe saptamana, in intervalul iunie-octombrie 2012.

Air France propune 38 de zboruri pe saptamana cu plecare din Singapore, in regim de operare code-share cu compania australiana Qantas, spre cinci destinatii din Australia : Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth si Adelaïde.

In vara 2012, cele sapte destinatii operate de catre Air France cu A380 sunt New York JFK, Washington DC, Los Angeles, Montréal, Johannesburg, Tokyo-Narita si Singapore.

Air France a fost prima companie europeana care a introdus A380, in 2009. Din luna decembrie 2011, toate aparatele Air France sunt echipate cu 516 locuri, repartizate in 4 cabine de calatorie : La Première dotata cu 9 locuri si situata pe puntea principala ; cabina Affaires situata pe puntea superioara si care include 80 de locuri. Cabina Premium Voyageur ofera 38 de locuri situate tot pe puntea superioara, iar cabina Voyageur (economic) dispune de 449 de locuri, repartizate pe ambele punti.

A380 dispune de ambiante luminoase ce se schimba in functie de diversele faze de zbor si cu spatii speciale dedicate destinderii, cum ar fi galeria de arta contemporana sau cele sase baruri dispuse pe ambele punti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri