JW Marriott Bucharest Grand Hotel a finalizat recent procesul de modernizare, inceput in urma cu sase saptamani, a salii Constanta Ballroom si a salilor de conferinta, pentru care a investit 730.000 euro.
Astfel, in zona de conferinte de la etajul 1 al hotelului au fost modernizate tehnologiile de comunicare din salile de conferinte si a fost reinnoit decorul si mobilierul.

Salile de evenimente au fost dotate cu echipamente noi in domeniu, printre care sisteme audio si video performante, echipamente tehnice incorporate in tavan, sistem de lumini inteligente, controlate prin iPod.

“In 2010 am implinit 10 ani. Avem deja o traditie pe piata evenimentelor din Bucuresti si am vrut sa avem si cea mai moderna tehnologie pentru ca oaspetii nostri sa aiba experienta unor evenimente perfecte. Ne bucuram ca am incheiat procesul de modernizare a salilor si a spatiilor publice de la etajul 1 si ii asteptam pe clientii nostri, pentru a impartasi noutatea, intr-un centru de conferinte dotat dupa standarde de ultima ora, flexibil si adaptabil tuturor cerintelor”, a declarat Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest.

Inca din 2010, JW Marriott Bucharest Grand Hotel a inceput renovarea tuturor salilor de conferinte si a spatiilor publice din hotel. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom si a zonei publice de la etajul 1, inclusiv Vienna Lounge, a continuat in 2011 cu deschiderea JW Steakhouse si s-a incheiat anul acesta pe 11 martie cu reamenajarea Ballroom-ului Constanta si a salilor mici de conferinta.

Hotelul de cinci stele JW Marriott face parte din complexul de lux The Grand.

Sursa foto: marriott.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri