Operatorul aerian de linie Tarom va asigura transportul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) la Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra, in perioada 27 iulie - 12 august.

Clasa Business a companiei Tarom va purta, in perioada 15 aprilie - 31 august 2012, numele de Clasa Olimpica, pe toate cursele.

Toti pasagerii Clasei Olimpice vor beneficia de tarife speciale, cu reduceri cuprinse intre 5% si 30% fata de cele standard, in conditii de flexibilitate totala.

Operatorul aerian va pune la dispozitia pasagerilor Clasei Olimpice meniuri speciale, imbunatatite, intr-o varietate mai mare decat pana acum.

Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri