Insulele Canare, Barcelona si Grecia sunt cele mai bine vandute destinatii turistice la Targul National de Turism din Bucuresti, organizat in perioada 6-9 aprilie in Bucuresti, potrivit studiilor agentiilor de turism prezente la Targ.
Destinatiile mediteraneene sunt si cele mai prezente in pliantele, ofertele si prezentarile de la TNT. "Noi am realizat niste studii si a reiesit ca cele mai cautate destinatii din aceasta vara sunt Mallorca, Tenerife, Barcelona, Creta, Rhodos si Antalya. Faptul ca sunt cautate determina agentiile sa deserveasca aceste destinatii prin intermediul zborurilor charter, care se vand foarte bine", a declarat pentru Rompres, directorul de marketing J`Info Tours, Cristina Irimia.

Costa Brava - 471 de euro

J`Info Tours organizeaza sase zboruri charter pe saptamana in vara acestui an spre toate aceste destinatii.

Pentru un sejur de sapte zile pe Costa Brava (Spania), cazare la hoteluri cu trei stele, transport cu avionul si demipensiune, preturile pleaca de la 471 de euro de persoana si pot ajunge in varf de sezon la 685 de euro in oferta Romantic Travel.

Costa Dorada, aflata in apropierea Barcelonei, poate fi vizitata cu preturi care pleaca de la 500 de euro si ajung la circa 737 de euro, cazare la hoteluri de trei si patru stele, demipensiune, sapte nopti de cazare, transport cu avionul.

Pentru sapte nopti de cazare in Palma de Mallorca, demipensiune si bilet de avion, turistii vor plati intre 475 de euro si 619 euro.

Pentru Turcia, preturile variaza de la 671 de euro la Antalya /sapte nopti cazare, bilet de avion , transfer la aeroport, all inclusive/ la circa 622 euro /Kemer - all inclusive, transport cu avionul, all inclusive/ sau 436 de euro /Belek - sapte nopti cazare, all inclusive, transport cu avionul/.

Bulgaria - tot mai cautata

Bulgaria este o destinatie tot mai cautata de romani, in special datorita faptului ca este o destinatie la care se ajunge foarte usor, serviciile sunt bune in timp ce preturile sunt mai accesibile decat in cazul pachetelor de pe litoralul romanesc.

La Albena sau Nisipurile de Aur, preturile pe care le practica operatorii din turism pleaca de la 21 de euro pe zi de persoana la inceputul sezonului (cinci stele) , 14 euro / trei stele/ la circa 36 de euro pe noapte/ cinci stele/, 27 de euro pe zi /patru stele/ sau 23 de euro (trei stele) in varf de sezon.

Malta Travel ofera excursii pe Insula Templierilor in vara acestui an plecand de la 188 de euro, avion plus cazare, sau 306 euro de persoana, avion, cazare si demipensiune /mic dejun si cina/.

Preturile pe litoralul romanesc pleaca de la 386 de euro la Mamaia (cazare sase nopti la hotel de trei stele) la 446 lei de persoana in Olimp (hotel de trei stele, cazare si sase nopti cu mic dejun) la 619 lei in varf de sezon la in Jupiter (cazare sase nopti cu mic dejun).

Pentru pachetele cu pensiune completa, ofertele se ridica la peste 1.100 de lei noi si ajung pana la 1.600 de lei noi pentru sase nopti cu pensiune completa pentru hotelurile de patru stele.

In aceasta vara, turistii pot pleca si in circuite destinate turismului cultural sau celui de cumparaturi.

Cei interesati pot face cumparaturi la Istanbul, pachetele de servicii de trei, patru sau cinci zile plecand de la 108 euro de persoana, tarsnport cu avionul si cazare la hoteluri de doua, trei, patru stele.

Cele mai cerute circuite sunt cele care se concentreaza pe Spania, Paris sau Italia. Pentru un pachet de 11 zile la Paris, preturile sunt de 249 de euro la care se adauga 249 de lei noi. Serviciile incluse sunt: transport cu autocarul, opt nopti de cazare la hoteluri de doua stele, tururi la Budapesta, Viena, Paris si Salzburg.

Pentru opt zile in Spania, transpory cu avionul sapte nopti de cazare in regim de doua stele si tururi in orasele vizitate, turistii vor trebui sa plateasca 579 de euro plus 299 de lei.

O noua tendinta - circuitul european

Circuitul European, care strabate Ungaria, Austria, Franta, Belgia si Olanda costa 295 de euro plus 299 de lei. Sunt inlcuse:transportul cu autocarul, noua nopti de cazare si tururi in Budapesta, Viena, Paris, vizite la Bruxelles, Amsterdam, Strasbourg, Salzburg.

Una din cele mai "exotice destinatii" oferite la Targul National de Turism este... Alaska, unul din punctele de atractie ale ofertei fiind posibilitatea de a ajunge la Cercul Polar.

Pentru 10 zile, preturile pleaca de la 1.564 dolari in lunile iunie si septembrie la 2.123 dolari in lunile iulie si august.

Pachetul include noua nopti cazare cu mic dejun, o cina-pachet, transport cu autocar si tren Denali - Anchorage. La pretul initial se adauga biletul de avion Bucuresti - Anchorage pentru circa 985 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri