Compania Tarom ofera din 19 aprilie posibilitatea pasagerilor care detin bilete in clasa economic sa utilizeze saloanele business contra cost, din cadrul Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportului International Cluj-Napoca.
Pentru accesul pasagerilor din clasa economic se va percepe o taxa de 23 euro pentru salonul din Aeroportul „Henri Coanda” si respectiv 15 euro pentru salonul din cadrul Aeroportului International Cluj – Napoca.

In salon, pasagerii vor beneficia de acces la telefon, fax, copiator, PC, imprimanta si Internet wi-fi, publicatii nationale si internationale, anunturi audio si monitoare cu situatia zborurilor.

De asemenea, in asteptarea zborului, pasagerii vor avea la dispozitie o gama variata de produse de catering.

Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri