Agentia online de turism, Vola.ro, se lanseaza pe piata din Ucraina cu subsidiara sa, Avio.ua, fiind cea de-a treia piata pe care este prezenta dupa Romania si Polonia.
Vola.ro activeaza in Polonia prin portalul Fru.pl, agentia online cu cea mai mare crestere si locul doi pe piata poloneza de profil.

“Anul acesta punctam cinci ani de prezenta si crestere continua pe pietele cheie pe care activam -Romania si Polonia, prin extinderea noastra regionala. Ucraina reprezinta o piata importanta, cu potential seminificativ de crestere a sectorului de travel. Lansarea Avio.ua este pentru noi si un mod a sonda oportunitatea extinderii in viitor pe cea mai mare piata din regiune – Rusia”, a declarat Daniel Truica, managing partner Vola.ro.

Noul portal de turism Avio.ua a fost lansat in aprilie si functioneaza pe acelasi tip de platforma pe care se bazeaza si Vola.ro sau Fru.pl. Clientii vor putea achizitiona online produse precum bilete de avion, rezervari la hotel sau asigurari de calatorie. Sediul noii subsidiare este la Kiev, insa o parte din activitatea de call-center va fi gestionata din Varsovia.

Infiintata in 2007, Vola.ro a inregistrat anul trecut afaceri de peste 15 milioane de euro, iar echipa s-a extins in timp la peste 50 de persoane.

Vola.ro si site-ul afiliat fru.pl din Polonia sunt finantate de fondul de capital de risc Tar Heel Capital cu sediul in Varsovia, Polonia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri